067 4999933
[email protected]
Autostrada
Rrogozhine-Lushnje KM 1

Tjegulla

Tjegulla dhe “coppi” italiane për cati me një superioritet në cilësi dhe pamje, me cmimet më konkurese në treg.

Modele si: Coppotech, Portoghese, Marsigliese, Vario 5, Coppo Trafilato 45, Coppo Trafilato, Tegola Romana dhe shume variante te tjera.

 
CoppotechPortoghese
  
Coppo Trafilato 45
 
Tegola RomanaMarsigliese
Coppo Trafilato

 

 

Tjegulla > Produktet