067 4999933
[email protected]
Autostrada
Rrogozhine-Lushnje KM 1

Mbulesa muri

 

 

Mbulesat e murit ofrojne mbrojtjen e mureve dhe parapeteve të madhësive më të ndryshme.
Masat e brendshme variojnë nga 10 në 32 cm; për disa linja, në veçanti ajo e rrumbullakëta e zbutur, terminalet përkatëse janë gjithashtu në dispozicion; për koleksionet e tjera këto janë bërë shumë thjesht duke prerë cepat e lidhur.
Karakterizuar nga seksione dhe përfundime të ndryshme, ato janë zgjidhja ideale për të mbuluar muret e tarracave ose shkallëve, brenda dhe jashtë, me elegancën dhe prestigjin e kualitetit të lartë të argjilës.

 

CIMASE RUSTICHE ARROTATECIMASE LISCE TOROCIMASE LISCE A U

 

 

Elemente të çmuar për përfundime të brendshme dhe të jashtme që i përgjigjen njëkohësisht një shije tradicionale arkitekturore dhe dizajn modern, ideale për ruajtjen e një lidhjeje të qëndrueshmërisë me dyshemenë. Ato ofrojnë sipërfaqe të përafërt dhe anti-slip në të cilat rezistenca natyrore ndaj acar dhe agjentët atmosferik të Impruneta terrakota është rritur dhe ndryshueshmëria e saj me kalimin e kohës. E disponueshme në versionin Rustico dhe Terrae Nove.

 

 

Copertina Sagomata RusticoCopertina Rustico

 

 

 

 

Mbulesa në të dy linjat natyrore dhe të lëmuara përputhet mirë brenda kontekstit modern dhe klasik, duke i bërë linjat e fasadave të shtëpive më harmonike dhe të buta.
Mbulesat janë thelbësore për të përfunduar shkallët, tarracat dhe muret.

 

 

 

 

 

Coprimuro Naturale

New Idrofugato

Coprimuro levigato

New idrofugato

Coprimuro naturale – New idrofugato
Dim Est.Dim Int.Lungh.
22.5 cm11.5 cm25 cm
27.5 cm16.5 cm25cm
32.5 cm21.5 cm25cm
39.0 cm24.0 cm33 cm
37.5 cm26.5 cm25cm
42.5 cm31.5 cm25cm
Coprimuro levigato – New idrofugato
Dim Est.Dim Int.Lungh.
22 cm11.5 cm25 cm
27 cm16.5 cm25 cm
32 cm21.5 cm25 cm
37 cm26.5 cm25 cm
42 cm31.0 cm25 cm

 

 

 

Coprimuro Naturale New Idrofugato GrigioCoprimuro levigato New idrofugato Bianco
Coprimuro naturale New idrofugato Grigio
Dim Est.Dim Int.Lungh.
22.5 cm11.5 cm25 cm
27.5 cm16.5 cm25cm
32.5 cm21.5 cm25cm
39.0 cm24.0 cm33 cm
37.5 cm26.5 cm25cm
42.5 cm31.5 cm25cm
Coprimuro naturale New idrofugato Bianco
Dim Est.Dim Int.Lungh.
22.5 cm11.5 cm25 cm
27.5 cm16.5 cm25cm
32.5 cm21.5 cm25cm
39.0 cm24.0 cm33 cm
37.5 cm26.5 cm25cm
42.5 cm31.5 cm25cm

 

 

Mbulesa Muri > Produktet