067 4999933
[email protected]
Autostrada
Rrogozhine-Lushnje KM 1

Produktet

 TjegullaTullë e plotë dekorativePllaka
   
   
 Tulla dekorative Veshje fasade dhe këndore Mbulesë muri
Avana Nero
 Shkallë Tavellone 

Pllakë Shtrrimi Granigliati