067 4999933
[email protected]
Autostrada
Rrogozhine-Lushnje KM 1

Shkallë

Shkallë prej balte të një kombinimi perfekt cilesie dhe pamjeje dhe rezistence që vetem produktet italiane mund të ofrojnë.

Të disponueshme në dimensione dhe modele si:

 

Terrae NoveRustico ExportNATURA
Artigianale

 

 

 

Gradino RusticoGradino Terranuova

 

 

Shkallë balte (Gradini) > Produktet