067 4999933
[email protected]
Autostrada
Rrogozhine-Lushnje KM 1

Tavellone

Tulla (Tavellone) janë të disponueshme në sasi dhe në dimensione të ndryshme sipas nevojave tuaja.

  Tavelloni 6x200 taglio obliquo semplice Te dhenat teknike Dimensionet Trashësia x Gjatësia x Lartësia 60x2000x250 mm Copa për m²
  Tavelloni 6x200 taglio obliquo semplice Te dhenat teknike Dimensionet Trashësia x Gjatësia x Lartësia 60x2000x250 mm Copa për m²
  Tavelloni 6x180 taglio obliquo semplice Te dhenat teknike Dimensionet Trashësia x Gjatësia x Lartësia 60x1800x250 mm Copa për m²
  Tavelloni 6x160 taglio obliquo semplice Te dhenat teknike   Dimensionet Trashësia x Gjatësia x Lartësia 60x1600x250 mm Copa për
  Tavelloni 6x150 taglio obliquo semplice Te dhenat teknike Dimensionet Trashësia x Gjatësia x Lartësia 60x1500x250 mm Copa për m²
  Tavelloni 6x140 taglio obliquo semplice Te dhenat teknike   Dimensionet Trashësia x Gjatësia x Lartësia 60x1400x250 mm Copa për
  Tavelloni 6x130 taglio obliquo semplice Te dhenat teknike Dimensionet Trashësia x Gjatësia x Lartësia 60x1300x250 mm Copa për m²
  Tavelloni 6x120 taglio obliquo semplice Te dhenat teknike   Dimensionet Trashësia x Gjatësia x Lartësia 60x1200x250 mm Copa për
  Tavelloni 6x110 taglio obliquo semplice Te dhenat teknike   Dimensionet Trashësia x Gjatësia x Lartësia 60x1100x250 mm Copa për
  Tavelloni 6x100 taglio obliquo semplice Te dhenat teknike Dimensionet Trashësia x Gjatësia x Lartësia 60x1000x250 mm Copa për m²

 

Tavellone > Produktet